Anmeldelser

Rejesalat med asiatisk twist

6 portioner som forret.

Det skal du bruge

• 1/4 pk. tynde fuldkornsnudler (ca. 60 g)
  • 400 g rejer
  • 1 agurk (280 g)
  • 1/4 – 1/2 cantaloupemelon (225 g melonkød uden skal)
  • 1 mellemstort rødløg
  • 1 rød chilipeber
  • 1 potte frisk koriander Dressing
  • 2 spsk. fed kokosmælk (80 %)
  • 2 tsk. limejuice
  • 2 tsk. sojasauce
  • 2 tsk. sød chilisauce
  • 1/2 tsk. sukker

Sådan gør du

1. Kog fuldkornsnudlerne efter anvisning på pakken og afkøl dem.
  2. Skær agurk og melon i tern, rødløg i tynde skiver og chilipeber i meget små tern.
  3. Bland de afkølede nudler med rejer og grøntsager og anret salaten på et fad.
  4. Bland alle ingredienser til dressingen og smag til.
  5. Dryp dressingen over salaten eller server den til og pynt salaten med korianderblade.

Tip

Brug persille i stedet for koriander. Server salaten som let frokostret til 4 personer med et godt fuldkornsbrød til.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 07.02.2022

Test din viden om omega-3-fedtsyrer og vind en grøntsagshakker

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk flere gange om ugen, heraf 200 gram fede fisk. Alle former for fisk og skaldyr tæller med. Men hvilken fisk har det største indhold af de sunde omega-3-fedtsyrer? Og er fisk godt mod gigt? Når du deltager i vores quiz er du med i lodtrækningen om vores populære opskriftsbog ’Sunde opskrifter’, en grøntsagshakker fra OXO Good Grips og et års gratis medlemskab af Gigtforeningen.

Deltag i quiz

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser