Anmeldelser

2/5

Din anmeldelse

Laks med grønt og citrondressing

2 personer

Det skal du bruge

  • 2 optøede lakseportioner
  • 400 g broccoli
  • 2 porrer
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 tsk. fennikelfrø eller revet citronskal
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. salt
  • Peber
  • 200 g fuldkornspasta

Citrondressing

  • 1,5 dl cremefraiche 9%
  • 1–2 tsk. citronsaft
  • Revet skal af 1/2 citron

Sådan gør du

  1. Beklæd en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir, læg laksestykkerne i den ene ende, og drys dem med salt og peber.

    Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

  2. Rens grøntsagerne. Del broccoli i mindre buketter, og skær porrerne i skiver på 1 cm. Damp grøntsagerne i 1,5 dl letsaltet vand i fire minutter, bland dem med olivenolie, hvidløg, fennikelfrø eller citronskal, citronsaft, salt og peber, og læg dem i bradepanden ved siden af laksen. Bages ved 180 grader i 12–14 minutter.
  3. Rør cremefraiche, citronsaft og -skal til en dressing.
  4. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Senest opdateret 13.03.2024