Laks med grønt og citrondressing
2 personer
Det skal du bruge
- 2 optøede lakseportioner
- 400 g broccoli
- 2 porrer
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 tsk. fennikelfrø eller revet citronskal
- 1 spsk. citronsaft
- 1/2 tsk. salt
- Peber
- 200 g fuldkornspasta
Citrondressing
- 1,5 dl cremefraiche 9%
- 1–2 tsk. citronsaft
- Revet skal af 1/2 citron
Sådan gør du
- Beklæd en bradepande (ca. 25 x 35 cm) med bagepapir, læg laksestykkerne i den ene ende, og drys dem med salt og peber.
Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner - Rens grøntsagerne. Del broccoli i mindre buketter, og skær porrerne i skiver på 1 cm. Damp grøntsagerne i 1,5 dl letsaltet vand i fire minutter, bland dem med olivenolie, hvidløg, fennikelfrø eller citronskal, citronsaft, salt og peber, og læg dem i bradepanden ved siden af laksen. Bages ved 180 grader i 12–14 minutter.
- Rør cremefraiche, citronsaft og -skal til en dressing.
- Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Senest opdateret 13.03.2024