Foredrag om bindevæv

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

13. november til Ulla Klein mobil 30245164, mail: ullaklein@outlook.dk eller Henny Rose Pedersen, mobil 20710432, hennyp@post10.tele.dk

Arrangør: Vestsjællandskreds

Kom og hør et spændende oplæg om bindevævets betydning for kroppen, hvad der påvirker det og hvordan det kan behandles.

Maja Kjeld, Bindevævsmassør hos Body Optimise fortæller om sine erfaringer med bindevævsmassage.

Bindevævet er som et kæmpe spind at tråde og væske der binder hele kroppen sammen. Vi har det i og omkring vores muskler og led og det forbinder muskler, ledbånd, sener og knogler til hinanden, og det er omkring vores organer, blodkar og for en stor del, vores hud. Hvad kan vi gøre, når vi oplever stivhed i kroppen, smerter i muskler og led, ofte har kramper, føler træthed eller har uro og andet ubehag i kroppen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Maja.

• Arrangementet slutter ca. 20.30.

Vi passer på hinanden og overholder alle corona forholdsregler. Der serveres vand og frugt.