Gigtforeningens Lolland-Falster-kreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Lolland-Falster-kreds. Kredsen dækker Guldborgsund og Lolland kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Lolland og Falster

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Gigtcenter – mød andre med gigt

I vores kreds har vi et gigtcenter, hvor du kan møde andre med gigt.

Gigtcentret er åbent for telefonisk eller personlig henvendelse:

• Mandag kl. 13–16.
  • Fredag kl. 10-13.

Østergade 21
4930 Maribo
(parkeringsplads i Gartnervænget)
Tlf. 54 78 02 00

Rådgiverne er alle frivillige, og har selv gigt. De ved derfor meget om, hvilke udfordringer en gigtsygdom kan bringe med sig.

Vi tilbyder gratis Paraffinbads-behandlinger, hvis du selv har to håndklæder med. Vi har desuden et TNS apparat (nerve-stimulation til lindring af led og muskelsmerter), en massagestol, BMI vægt og blodtryksmåler og Wii spil til træning, som du kan benytte.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Susan Larsen
Tlf. 30 46 49 30