Bliv gå-vært-aften

Tilmelding:

Tilmeld dig her senest kl. 12 på dagen

Arrangør: Gigtforeningens sekretariat

Gigtforeningen inviterer dig til ”Bliv gå-vært-aften”, hvor du bliver godt klædt på til rollen som gå-vært i Gå med os.

Vi fortæller lidt om baggrunden og målet for Gå med os, og derefter vil du få mulighed for både at lade dig inspirere af fortællinger fra andre gå-fællesskaber og snakke ideer med de andre, der også ønsker at være gå-værter.

På aftenen hører du om:
Hvordan starter jeg som gå-vært
Hvad er min rolle som gå-vært
Hvordan finder jeg deltagere
Hvordan planlægger jeg gåture/ruter

Aftenen er for alle, der ønsker at blive gå-vært og blive en del af større fællesskab. Du behøver ikke at have kendskab til gå-grupper eller andet fra tidligere, bare du har motivationen og lysten.

Praktisk:

• Bliv gå-vært-aftenen er fra kl. 16.30-18.00
  • Det foregår på Zoom. Du vil modtage en mail med link til workshoppen og hjælp til, hvordan du logger på.
  • Har du spørgsmål til aftenen, er du velkommen til at kontakte projektleder, Peter Del Pin på mail: gaamedos@gigtforeningen.dk eller telefon: 39778016