Gigtforeningen søger en ambitiøs HR-praktikant i efteråret 2021

Er du på udkig efter en HR praktikplads, hvor du kan få bred erfaring og ansvar? Vil du omsætte din teoretiske viden til praktisk arbejde med HR i en af Danmarks største patientorganisationer (NGO)? Så søger vi lige nu en dygtig, motiveret og selvstændig fuldtidspraktikant til HR-området, der kan begynde i efteråret 2021.

Hos Gigtforeningen vil du få mulighed for selvstændigt og i samarbejde med organisationens andre medarbejdere, at arbejde med HR-opgaver fra A-Z. Du får rig mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver, hvor vi sammen fastlægger og skaber rammerne for dit praktikforløb.

Du kan både interessere dig for klassiske HR-opgaver, som rekruttering, medarbejderudvikling, intern kommunikation, som fx medarbejderhåndbøger og vidensdeling på intranettet, eller brænde for digitalisering, analyse og udvikling/automatisering af processer. Måske du endda finder begge dele interessant, og gerne vil sætte din teoretiske viden i spil? Det vigtigste for os er, at du vil byde ind og gøre brug af dine kompetencer.

Hvilke opgaver skal du løse? Det er du med til at definere

Afhængig af din faglige baggrund, ønsker og interesser kan du i praktikperioden arbejde med flere af de nedenstående arbejdsopgaver:

• Ansætte og onboarde nye medarbejdere
  • Deltage i analyse- og evalueringsopgaver
  • Bidrage til udviklings- og digitaliseringsopgaver inden for HR
  • Mindre projektkoordineringsopgaver, fx inden for arbejdsmiljø og trivsel.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse og synes at HR er spændende. Du er ivrig efter at lære og udvikle dine evner inden for området, samtidig med at du selv byder ind og tager ansvar.

Derudover ser vi gerne, at du

• Er interesseret i mennesker og organisationer
  • Er selvstændig, proaktiv og målrettet i din tilgang til arbejdet
  • Ønsker sparring og søger hjælp, når det er nødvendigt
  • Er god til at håndtere en hverdag med skiftende opgaver
  • Er i stand til at udtrykke dig kort og klart i skrift og tale
  • Interesserer dig for digitalisering.

Det praktiske

Praktikperioden er ulønnet og placeret i efteråret 2021. Vi er fleksible i forhold til dit studie og tilpasser forløbet, så det passer med opstart, skrivedage, eksaminer m.m. Som praktikant får du tilknyttet en mentor, der vil være din primære støtte under praktikperioden.

Send dit CV og ansøgning til job@Gigtforeningen.dk snarest muligt og senest d. 26. april 2021. Skriv ”HR” i emnefelt. Vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Nadia Lerbæk Christensen på tlf. 39 77 80 31.

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø i behagelige ydre rammer. Læs mere om os, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Senest opdateret 29.03.2021