Vær med til at skabe et sundhedssystem, der ser hele mennesket

Kom til Gigtforeningens dialogmøder og mød nogle af de politikere, der snart er på valg, og som er med til at forme fremtidens sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Arrangementet er desværre aflyst.

Har du gigt, og oplever du, at din behandling ikke er koordineret på tværs af systemet? Er du usikker på, om den medicin, du får af de forskellige specialister, passer sammen? Taler lægerne på sygehuset og fysioterapeuten i kommunen ikke sammen om din genoptræning? Kender du følelsen af mest at blive set som en kropsdel eller et symptom – ingen ser hele dig?

Du er ikke alene. Hundredtusindvis af gigtpatienter og andre kronikere kender til problemet: Vores sundhedssystem er tænkt forkert. Det er opdelt i specialer og sektorer, der ikke arbejder sammen om den enkelte patient. Og det er politikerne, der har ansvaret!

Derfor inviterer Gigtforeningen dig til en dialog med nogle af de politikere, der snart er på valg, og som er med til at forme sundhedsvæsenet i Region Sjælland. Mødet kommer til at foregå sådan, at vi stiller nogle spørgsmål ud i salen, og jeres svar vil være dem, sundhedspolitikerne skal forholde sig til.

Hvor, hvornår – og hvordan melder du dig til?

Dialogmøde i Næstved 

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Arrangementet er desværre aflyst.

Hvornår: Onsdag den 13. oktober kl. 16.30-18.00.

Læs mere om Gigtforeningens kamp for et mere sammenhængende sundhedsvæsen – jo flere vi er, jo mere forandring kan vi skabe

Publiceret 05.10.2021