Mød tennisstjernen Caroline Wozniacki og hør om hendes kamp mod leddegigt

Tilmelding er desværre ikke længere mulig.

Kom til digitalt event og mød en af verdens største kvindelige sportsstjerner, tennisspilleren Caroline Wozniacki, når hun i et live-interview fortæller om sin kamp mod leddegigt. 


Caroline Wozniacki har stået foran tusindvis af mennesker til prestigefyldte tennisturneringer, kæmpet mod og vundet over nogle af verdens bedste tennisstjerner. Men kampen mod leddegigten har alligevel været en af de største udfordringer.

Flere læger sagde fejlagtigt, at hun ikke fejlede noget, og at smerterne var noget mentalt. Men det viste sig at være en livsforandrende inflammatorisk sygdom.

Nu sætter Caroline nye mål om at blive mor og få en familie og om at leve det liv, hun gerne vil.

Mød også andre unge kvinder, der lever med inflammatoriske gigtsygdomme og en af Danmarks førende gigtforskere, der blandt andet fortæller om familieplanlægning med en inflammatorisk sygdom.

Det handler om dig!

Hvad gør du for at leve det liv, du gerne vil på trods af din gigtsygdom? Sammen med Caroline Wozniacki og UCB Nordic A/S sætter Gigtforeningen fokus på, hvad du kan gøre, når du som ung bliver ramt af en inflammatorisk sygdom. Hvordan samler du mod til at kæmpe videre, når du er blevet væltet omkuld? Hvordan sætter du mål, når du ikke selv er herre over din sygdom?

Moderator og journalist Line Baun Danielsen tager dig igennem programmet, der ud over interview med tennisstjernen også indeholder interviews med eksperter og andre unge kvinder med inflammatoriske gigtsygdomme.

Det sker torsdag den 18. marts kl. 17:30-19:00. Gratis deltagelse.

Publiceret 26.02.2021