Skal du være frivillig cykelvært, gå-vært eller SMART-træner?

Træd ind i et godt fællesskab

Inden opstart af holdene bliver du uddannet på et kursus, der løber over to fyraftensmøder af 2,5 time hver. Du får introduktion til at være vært, og du bliver en del af et fællesskab med de andre cykelværter. Næste cykelværtuddannelse bliver tirsdag den 16. maj og onsdag den 24. maj kl. 17-19.30.

Tilmeld dig som cykelvært
Tilmeld dig som cykelvært

Gå dig glad

Som gå-vært er det dig, der bestemmer hvor, hvornår og hvor langt I skal gå. Inden opstart bliver du inviteret til et fyraftensmøde, hvor du bliver klædt godt på til at planlægge og synliggøre turene, ligesom du får redskaber til værtsrollen og viden om målgruppen. Du behøver ikke at have særlige forudsætninger for at blive gå-vært. Bare du har lysten og motivationen til at gå ture i dit lokalområde i fællesskab med andre. Næste gå-værtuddannelse bliver torsdag den 25/5 kl. 17-19. Er du en af vores nye gå-værter?

Tilmeld dig her!
Tilmeld dig her!

Klar, parat, SMART

Vi uddanner 16 SMART-trænere, der får en 30-timers uddannelse, der strækker sig over juni og august. Uddannelsen bliver en blanding af teori om hjernen, naturen, fællesskab, gigt, sundhed og instruktørrollen. Uddannelsen er for dig, der er vant til at bevæge dig og bruge naturen. Du er nysgerrig efter at vide mere om gigt, og hvordan man kan tilrettelægge undervisningen, så mennesker med gigt også kan få gode oplevelser – og et godt grin. Du lærer, hvordan du udfordrer dine deltageres hukommelse og koncentration, mens de træner koordination og balance. Øvelserne stimulerer deltagernes motoriske, sensoriske og logiske formåen, ved samtidig at bringe dette i spil i aktiviteterne. Er det dig, vi leder efter? Måske har du selv en baggrund med gigtsygdom, måske har du erfaring med undervisning? Eller måske har du ikke - det vigtigste er, at du er engageret, har lyst til at være frivillig i Gigtforeningen og glæder dig til at starte SMART-training-hold til september. Du mødes derefter med dit hold i naturen en gang om ugen i 12 uger.

Tilmeld dig som SMART-træner
Tilmeld dig som SMART-træner

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte projektleder Charlotte Lykke og høre nærmere. Send en mail til sundeseniorer@Gigtforeningen.dk eller ring på telefon 39 77 80 92.

Sunde Seniorer med gigt er lavet i partnerskab med DGI Østjylland og fem østjyske kommuner, Skanderborg, Odder, Syddjurs, Aarhus og Randers. Projektet er støttet af Trygfonden.

DGI Logo           TrygFonden logo

Senest opdateret 20.03.2023