Anmeldelser

3/5

Din anmeldelse

Powercookies

Det skal du bruge

  • 100 g hasselnøddekerner
  • 100 g græskarkerner
  • 100 g kokosmel
  • 100 g mørk chokolade 70 %
  • 100 g havregryn
  • 100 g tørrede dadler uden sten
  • 300 g fuldkornsspeltmel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 100 g honning
  • 2 store æg
  • 2 dl vand

Sådan gør du

  1. Findel hasselnødder, græskarkerner, kokosmel, mørk chokolade, havregryn og tørrede dadler i en foodprocessor eller minihakker. Hæld de nu findelte ingredienser i en røreskål.
  2. Tilsæt fuldkornsspeltmel, bagepulver, honning, æg og vand og ælt dejen med hænderne eller på røremaskine. Dejen skal være lidt klistret.
  3. Form 18 dejkugler, tryk dem flade til store cookies og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Bag kagerne ved 175 grader i 12–15 minutter.

Tip

  • Spis en cookie som et mættende eftermiddagsmåltid i stedet for kage, eller tag den med på tur som en lækker snack undervejs.
  • Du kan enten fryse eller opbevare de lækre powercookies i kagedåse en uges tid.
Senest opdateret 08.04.2021

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser

Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer