Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Müslibarer med chokolade og abrikoser

28 stk.

Det skal du bruge

  • 1,5 dl groft hakkede nødder eller mandler
  • 5 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkefrø eller græskarfrø
  • 1 dl tørrede abrikoser i tynde strimler
  • 1 dl groft hakket mørk chokolade
  • 1 dl crunchy peanutbutter
  • 1 dl honning
  • 2 æg
  • Revet skal af en usprøjtet appelsin

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser og pres massen godt sammen i en 20 x 30 cm bageform beklædt med bagepapir.
  2. Bag massen i ovnen ved 175 grader i 15–20 minutter.
  3. Afkøl den bagte masse og skær den ud i 28 stykker.
  4. Opbevar müslibarerne i en lufttæt dåse.

Tip

  • Chokoladen kan erstattes med tørrede tranebær.
  • Tørrede abrikoser kan erstattes med anden tørret frugt, f.eks. frugtmix af tørret ananas, melon og papaya.
  • Revet appelsinskal kan erstattes med 1 tsk. stødt kanel. 

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Ellen Kajgaard Smolarz - 30-11-2022 10:18

Den er virkelig god jeg kommer dog 3 æg i i stedet for 2. Det gør at den slet ikke smuldrer.
Bh Sus

Jolanda Andersen - 06-10-2022 16:35

Det ser ud til at være en lækker opskrift. Den vil jeg bestemt lave en af dagene.