Anmeldelser

4,4/5

Din anmeldelse

Claus Holms proteinboller

Prøv Claus Holms proteinboller – en nem og sund madopskrift fra Gigtforeningen.

Det skal du bruge

  • 500 g havregryn (evt. glutenfri )
  • 500 g hytteost
  • 5 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 stk. revet æble
  • 2 stk. revet gulerod
  • 1 håndfuld solsikkekerner

Sådan gør du

Alt blandes til en samlet masse, formes til 12 boller og bages ca. 20-25 min. i 200 graders forvarmet ovn. 

Senest opdateret 14.09.2021

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser

Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Silke Inge Lundsgaard - 19-09-2021 14:29

Jeg var noget skepsis inden jeg bagte dem, men jeg må altså sige jeg er blevet meget overasket, jeg gav dem dog næsten 40 minutter. Men de smager helt vildt godt, og de er nogle af de nemmeste boller at lave!

Bent - 18-09-2021 16:37

Smager supergodt - De skal have lidt længere til i ovnen, men det er ok. Vi laver dem helt sikkert igen

Charlotte - 18-09-2021 16:11

Jeg har bagt dem i dag. Fik dog flere boller end det der står i opskriften og de skulle have noget længere tid i min ovn. Smagen er god. Kom lidt natron i mine boller. Krumme er fin. Den kan jeg sagtens finde på at bage igen.

Majbrit Due - 17-09-2021 21:30

Ville ønske der var gram på æble og gulerod. Større chance for et godt resultat første gang.

yrsa Sørensen - 17-09-2021 19:53

kunne godt lide at se krummen før jeg går igang

Jonna lund - 17-09-2021 19:37

Det lyder rigtig lækker. Min mand har cøliaki, så det er lige noget vi kan bruge. Glutenfri havregryn, kan købes i Rema 1000, og det er rigtig godt til brød

Ingelise O.Kjeldsen - 17-09-2021 17:36

Nogen der har forslag til hvad havregryn skiftes ud med når man ikke tåler glutenfri havre grundet cøliaki

Inga Christensen - 17-09-2021 16:08

Skal da prøves.

Anette Holm Gerdes - 17-09-2021 14:11

Ser lækre ud