Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Claus Holms stegte andebryst

Det skal du bruge

  • 2 stk. andebryst
  • 1 pose rosenkål
  • 10 små kartofler delt
  • 1 lille pose grønkål
  • 1 appelsin
  • 1 dl rapsolie
  • 1 citron
  • 1 knivspids kardemomme
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Læg rosenkål, kartofler der er delt samt stykker af grønkål i et fad og læg her på andebrysterne. Sæt det i ovnen i 22 minutter ved 200 grader.
  2. Når det kommer ud – rives citron og appelsin over. Saft af begge blandes i en skål med olie, kardemomme, salt og peber og hældes over grøntsagerne.
  3. Andebrysterne skæres i skiver og krydres let med salt og peber.

Min kone elsker lige en bette klat smør til, lyder det fra Claus Holm.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer