Claus Holms pølser i fad - en ægte Holm basker
Det skal du bruge
- 2 stk. løg i både
- 1 -2 fed hvidløg – knuste
- 1 pakke små kartofler, delt på midten
- 10 stk. tomater, store der deles eller masser af små
- Frisk timian
- Laurbærblade
- Små fede pølser, evt. italienske 10-12 stk., de er ikke så store
- 1 dl olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kom løg, kartofler, hvidløg og tomater i bradepanden sammen med laurbærblade og timian. Salt og peber på og olivenolie henover. Læg pølserne ovenpå. Det hele sættes i ovnen ved 170 grader i 45 minutter.
- Spis direkte fra fad med brød og kærlighed.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 14.11.2022
Kommentarer
Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at (Claus Holm) der er en opskrift med pølser. Man hører altid, at man skal holde sig fra pølser, færdiglavet pålæg og den slags, fordi det netop fremmer inflamationer. Jeg ville da ønske, at pølser er undtaget, for de smager jo dejligt. Men er der en forklaring på det? Venlig hilsen Ulla Butler