Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Claus Holms kylling med nye kartofler

2 personer

Det skal du bruge

  • 2 stk. kyllingebryst delt i tre stykker pr. bryst
  • Salt, peber og vindruekerneolie
  • 200 gram nye små kartofler
  • 1 squash
  • Lidt frisk timian
  • 1 citron
  • 2 stk. hvide asparges

Sådan gør du

  • De delte kyllingebryster, som er skåret som tre små medaljoner, ristes af på en pande, cirka 3 min på hver side.
  • Krydres med salt og peber.
  • På samme pande kommer de flækkede kartofler og de skrællede asparges.
  • Sæt panden i ovnen ved 170 grader i cirka 10-12 min.
  • Squash skæres eller rives og fordeles på tallerkenerne. Citronsaft og lidt olie dryppes henover.
  • Drys med timian og fordel kylling og grønt smukt.

Tip! Det grønne kan få lidt olivenolie eller balsamico - Holm er også tosset med parmesan.

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer