Foredrag: Antiinflammatorisk kostguide – spis dig fra smerter!

Dato/tid: 29.09.2021 kl. 19:00
Sted: Bispen Kulturhus, Haderslev
Bispebroen 3 (lok. Månen)
6100 Haderslev
Pris: Medlem: 80 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest den 24. september til Bettina K. Jensen ml. kl. 15-18 på tlf. 27 59 12 81, bika1284@yahoo.dk eller Grethe Knutzen tlf. 61 75 22 77, knutzengrethe@gmail.com

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Interesserer du dig for, hvordan kost og ernæring påvirker sundhed og sygdom? Så kom og vær med, når Ernæringsekspert Martin Kreutzer besøger Gigtforeningen Sønderjyllandskreds. Martin Kreutzer, er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil.

Ifølge foredragsholderen har dine kostvaner afgørende betydning for gigt, sklerose m.m.
Ved at spise de rigtige ting, stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre smerter.

Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.
Få konkrete råd med hjem. Derfor inviterer vi dig til et inspirerende og lærerigt foredrag om madens magt, hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til smertelindring gennem antiinflammatorisk kost.
Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.

I samarbejde med GOK Vojens

Alle er velkomne