Foredrag: Jeg lever med en udløbsdato

Dato/tid: 21.04.2020 kl. 19:00
Sted: Sønderjyllandshallen i Aabenraa
H.P. Hanssens Gade 7
6200 Aabenraa
Pris: Medlem: 200 kr.
Ikke-medlem: 200 kr.
Tilmelding:

Senest den 16. april til Randi Steen Kristensen, tlf. 22 16 86 88, e-mail randirsk@gmail.com, Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27, e-mail elsebirkebaek@gmail.com

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Kom og hør et inspirerende og tankevækkende foredrag med den kontante, ærlige og direkte læge fra DR2, Charlotte Bøving, kendt for programmerne "Lægen flytter ind".

Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra programmerne, som er blevet de mest sete DR2 programmer nogensinde. Trods kontantheden er deltagerne fra programmerne alle taknemmelige. Charlotte gjorde forskellen, der fik dem til at ændre deres liv.

Måske har du selv, som mange andre, en mening om programmerne, som i den grad viser, hvad der for nogle kan hjælpe helbredet i den rigtige retning. Og på bare 6 uger viser hun deltagerne, hvor lidt der nogle gange skal til, hvis du bare gør "lidt" hver dag.

Vejen til en sund hverdag

På en sjov og underholdende måde giver Charlotte Bøving sine ord med på vejen med en sundere og mere aktiv livsstil, så du kan finde vejen til en sund hverdag. Her vil der være fokus på vigtigheden af den mentale sundhed, arbejdsmiljø, søvn og stess.

Vi vil alle gerne være her lidt længere. En sætning der i den grad er blevet højaktuel for Charlotte, som i september 2016 fik stillet en kræftdiagnose. Og som hun siger "Tid og helbred er det eneste, vi ikke kan købe".

Praktisk

• Arrangementet er et samarbejde mellem Gigtforeningens Sønderjyllandskreds, GOK Aabenraa og Aabenraa Husmoderforening

• Prisen for deltagelse inkluderer kaffe/te og boller.