Erfarings- og netværkmøde i Odense aftengruppe

Dato/tid: 13.01.2021 kl. 19:00
Sted: Seniorhus Odense i Gigtforeningens lokale
Toldbodgade 5
Tilmelding:

Senest den 6. januar til Grith Raadbjerg, tlf. 24 62 64 69

Arrangør: Odense aftengruppe

Kom med til årets første medlemsmøde i Odense aftengruppe. I den anledning får besøg af kredsformand Lizzie Roll og vores kontaktperson Lene Abildgaard.

Mød derfor op til en hyggelig aften i Odense aftengruppe. Kom og få en god snak med andre, der lever med en gigtsygdom. Her vil der være mulighed for at udveksle erfaringer med andre om, hvordan vi hver især får hverdagen til at fungere på trods af gigt.

Vi hygger os også meget og snakker om løst og fast - og ikke kun sygdom.

Kom og få indflydelse på det kommende program, tag derfor gerne dine forslag/ideer til kommende arrangementer med.

Praktisk

• Nærmere besked om de forskellige arrangementer bliver tilsendt knap 8-14 dage før hvert møde.
  • Det er muligt at købe kaffe, te, kakao og kage. Pris: Kaffe, te, kakao 5 kroner, kage, brød 7 kroner.
  • Husk derfor at melde dig til eller fra, så gruppen ved, hvor meget brød/kage der skal bages.