Temamøde i Odense Aftengruppe med foredrag v. Kropsterapeut Birgit Hyllegård

Pris: Medlem: 25 kr.
Ikke-medlem: 50 kr.
Tilmelding:

Tilmelding og betaling senest den 26.08.2020 til Grith Raadbjerg tlf. 24 62 64 69

Arrangør: Odense aftengruppe

Kom og vær med til et spændende og lærerigt temamøde i Odense Aftengruppe. Vi får besøg af kropsterapeut Birgit Hyllegård, som vil fortælle om kropsterapi. Så kom og bliv klogere på, hvad du kan gøre for dig selv og din krop!

Hvad er og kan kropsterapi?

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform.

I kombination med akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og frigørelse af led, så bruges kropsterapi som en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne.

Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression.
Men også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde.

• Prisen er inklusiv kaffe og kage.
  • Nærmere information om arrangementet vil blive sendt 8-14 dage før arrangementet.
  • Mødet slutter kl. 21.

Vigtigt vedr. tilmelding

Betaling via MobilePay, husk at skriv navn og arrangementsdato ved betaling.
Du er først tilmeldt ved betaling.
Hvis du ikke har MobilePay, kontakt Grith Raadbjerg.