Saunagus og vinterbadning

Tilmelding:

Tilmeld dig her senest til 10. november

Arrangør: Vestsjællandskreds

Har du lyst til at prøve saunagus og vinterbadning i Røsnæs Vinterbaderforening?

Du kommer først i aktivitetshuset og får info, dernæst er der omklædning i omklædningsrummet (du bestemmer selv, om du vil bade med eller uden badedragt). Så i vandet eller brusebad, så i sauna i ca. 10 min, så i vandet, så ind til huset og få snack og saft, så i sauna og det hele gentages 3 gange.

Du skal kunne tåle dufte, da der bliver brugt æteriske olier. Der vil være en erfaren vinterbader og en første hjælper til stede.

• Prisen er inkl. Entre til omklædning, saunagus, snack og saft.
  • Der vil max være 10 deltager pr hold.
  • 1. hold fra 12 til 13
  • 2. hold fra 13,30 til 14,30
  • Det vil være en god ide at medbringe 1 håndklæde til at sidde på, 1 morgenkåbe samt badesandaler til turen ud til badetrappen.
  • kontakt Hanne Merete Hooge på tlf. 41 40 95 49, hmhooge@gmail.com eller
  • Charlotte Gjelstrup, tlf. 50 58 03 68cg@gigtforeningenvestsjaelland.dk