Generalforsamling i Vestsjællandskreds

Sports Allè 1
4300 Holbæk
Tilmelding:

Senest den 26. februar til Henny Rose Pedersen, tlf. 20 71 04 32, e-mail hennyp@post10.tele.dk

Arrangør: Vestsjællandskreds

Har du lyst til at gøre livet nemmere for mennesker med gigt? Så er det dig, vi har brug for.

Alle er velkomne til generalforsamling i Gigtforeningens Vestsjællandskreds.

Generalforsamlingen starter med dagens ret og hyggeligt samvær med fællessang i Holbæk Sportsby

Efter spisning fortæller vi om året der gik. Lidt om kredsens udfordringer og vores erfaringer med madklubber med fokus på gigtvenlig og antiinflammatorisk kost. Også om nye tiltag med madklubber.

Du kan give din mening til kende eller stille op til bestyrelsen som medlem eller frivillig i Gigtforeningen.

Dagsorden er fastlagt ifølge vedtægterne. Husk gyldigt medlemskort for at have stemmeret og tilmelding af hensyn til planlægningen.

• Dagens ret og kaffe/te er gratis.
  • Generalforsamling forventes afsluttet kl. 20.