AFLYST - Sensommerudflugt: På bustur igennem det smukke Odsherred

Dato/tid: 06.09.2020 kl. 08:00
Sted: Starttidspunkt: kl. 8.00 fra Ølby st. (ved Netto), kl. 8.20 fra Greve Frikirke, kl. 9.00 fra Ny Østergade, Roskilde.
Ølby Station Station (ved Netto)
4600 Køge
Pris: Medlem: 300 kr.
Ikke-medlem: 400 kr.
Tilmelding:

Aflyst.

Arrangør: Midtsjællandskreds

Arrangementet er desværre aflyst.

Kom med til kredsens efterårstur der går op igennem det smukke Odsherred til Nykøbing Sjælland. Vi skal besøge Hempel Glasmuseum.
Deres nuværende udstilling omhandler kunsthåndværk fra Bornholm og nye tendenser i kunstglas. Derfra kører vi til Rørvig centret, på Nørrevangs vej i Nykb.Sj. hvor vi skal spise deres lækre frokost og derefter kaffe.
Der bliver god tid til og nyde begge steder.

Praktisk:

• Turen køres i liftbus, husk blot at sige det ved tilmeldingen hvis du er bruger af kørestol.
  • Starttidspunkt: kl. 8.00 fra Ølby st. (ved Netto), kl. 8.20 fra Greve Frikirke, kl. 9.00 fra Ny Østergade, Roskilde.
  • Hjemkomst i omvendt rækkefølge, kører fra Rørvig centeret ca. Kl. 15.30
  • Betaling: Betaling til konto:4316-10596998. Husk skriv navn, udflugt d. 6.9.2020 i beskedfeltet.
  • Prisen inkluderer: Bus, entre, frokost og kaffe. Yderligere drikkevarer er for egen regning.