Foredrag om at leve bedst muligt med slidgigt i rygsøjlen

Dato/tid: 25.06.2020 kl. 19:00
Sted: Auditoriet, Medicinerhuset, Aalborg Universitets Hospital Syd
Hobrovej 18-22
9100 Aalborg
Pris: Medlem: 60 kr.
Ikke-medlem: 80 kr.
Tilmelding:

Senest den 23. juni til Inger Margrethe Germer på tlf 98180846 eller e-mail til gigtforeningenaalborgkreds@gmail.com.

Arrangør: Aalborgkreds

Kom og hør med hvis du vil vide mere om slidgigt i ryggen. Vi er mange med denne diagnose, derfor vil vi gerne give en mulighed for at du/i kan komme og få mere viden om slidgigt i rygsøjlen.

Hvordan opstår slidgigten og hvilke konsekvenser kan det få?. Du får mulighed for at få mere viden om hvordan man egentlig stiller diagnosen og hvad kan man gøre for at begrænse konsekvenserne af slidgigt i ryggen.

Fysioterapeut Martin Melbye fra Aalborg Rygklinik, har foruden sin autorisation fra sundhedsstyrelsen, også uddannet sig i USA. Martin har desuden opnået det højeste kompetenceniveau indenfor Mc Kenzie-metoden.

Vi har før haft den fornøjelse af at have Martin Melbye til foredrag, med stor succes, og glæder os til at give jer muligheden for dette foredrag.