Rundvisning på taget af hotellet Peak12 og middag i Det Glade Vanvid

Tingvej 12
8800 Viborg
Tilmelding:

Tilmelding er gratis og efter først-til-mølle-princippet og vi skal have modtaget din tilmelding senest den 02.11.21. Tilmeld dig her

Arrangør: Viborg-Skive-kreds

Gem pungen derhjemme, og tag med Gigtforeningen Viborg-Skive kredsen på rundvisning, med efterfølgende middag.

Gigtforeningen Viborg-Skive kredsen inviteret hermed vores frivillige, tidligere - nuværende - og kommende, til at besøge Peak12, det nye hotel, hvor det vil være muligt at komme op på taget og nyde udsigten ud over byen.

Efterfølgende inviterer vi jer på middag, når dørene til Det Glade Vanvid åbnes. Her vil vi alle nyde samme serveringer, en 3-retters menu, med inspiration fra sæsonen og naturen omkring os. Dertil et ad libitum udvalg af vine, øl, sodavand, isvand og årstidens perlende saft, surdejsbrød og rørt creme inspireret af sæsonen, chefens velvalgte avec, derefter kaffe/the og sødt til kaffen.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig aften.

• Vi har forhåndsbooket til 100 personer.
  • Fra klokken 17:30 er det muligt med rundvisning, som slutter på taget af Peak12.
  • Præcis klokken 18:30 åbnes der til middag i Det Glade Vanvid.
  • Middag og drikkevare betales af Gigtforeningen.