Dato/tid: 26.08.2021 kl. 17:30
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8 (oven over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus
Tilmelding:

Senest den 18. august til Janne Drøge på mail jannedroge@gmail.com eller mobil 3054 4175

Arrangør: Aarhuskreds

Vil du være med til sætte dit præg på Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde? Så kom til generalforsamling i Gigtforeningens Aarhuskreds, der dækker Favrskov, Odder, Samsø og Aarhus kommune.

2020 har været et meget stille år, hvad angår foredrag, men vi håber, vi kan tage revanche i 2021. På generalforsamlingen har du mulighed for at fortælle os, hvad du gerne vil høre om i årets løb.

Der er valg til kredsbestyrelsen, og du har mulighed for at melde dig som frivillig. Medlemmer af Gigtforeningen har stemmeret. Husk gyldigt medlemskort.

Kredsen byder på smørrebrød og drikkevarer.

Praktisk

• Pga. anlægsarbejde i MarselisborgCentret er der kun indkørsel fra Kongsvangs Allé.
  • Kom i god tid af hensyn til parkering og husk at stille P-skiven. Husk også at indtaste registreringsnummeret på iPad'en ved indgangen.
  • Vi slutter senest kl. 21.00.