AFLYST: Foredrag: Den usynlige smerte - Aflyst

Dato/tid: 20.08.2020 kl. 19:00
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8 (over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus C
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Aflyst

Arrangør: Aarhuskreds

De seneste dages Corona udvikling i Aarhus gør desværre, at vi ikke kan forsvare at gennemføre foredraget. Vi håber at kunne gennemføre det i foråret.

Kom og hør med når Morten Høgh, PhD og indehaver af FysioDanmark Aarhus holder foredrag om den usynlige smerte. Gennem tiden har smerter fået skyld for at være forårsaget af onde ånde, for at være Guds vilje, for at være et symptom og for at være et resultat af fejl i hjerneprocesserne.

Men realiteten er, at selvom smerte har været menneskets ledsager lige så længe, som vi har skrevet vores historie, ved vi selv i dag faktisk ikke helt, hvorfor nogle mennesker oplever smerte, selvom de fremstår normale på billeder, i blodprøver og i udseende.

Som en konsekvens af denne manglende viden er mange mennesker blevet udsat for urimelig stigmatisering og til tider beskyldte for at have "psykiske" smerter. Ny viden - og ikke mindst nye holdninger til - kroniske smerter blandt førende fagfolk, betyder imidlertid at der er kommet fornyet forståelse for behandlingen af kroniske smerter.

Morten Høgh vil trække på sin kliniske og akademiske baggrund, når han i dette foredrag vil tale om "Den usynlige smerte". Gennem foredraget vil han udfordre deltagernes viden om, hvad vi forstår ved kroniske smerter, og forklare rationalet bag både forståelsen for og behandlingen af kroniske smerter anno 2020.

Om foredragsholderen

Morten Høgh, PhD er indehaver af FysioDanmark Aarhus

MSc Pain, European Diploma in Pain Physiotherapy (EDPP)

Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi, DipMT

Specialist i Idrætsfysioterapi, RISPT

Praktisk

  • Foredraget slutter kl. 21.
  • Vi modtager kontanter og har MobilePay.
  • Kom i god tid af hensyn til parkering og husk at stille P-skiven. Husk også at indtaste  dit registreringsnr. på Ipad'en ved indgangen).