Motionsaktiviteter i København - dyrk motion med andre

Gigt og motion hænger rigtig godt sammen. Faktisk har langt de fleste mennesker med gigt utrolig stor gavn af at dyrke motion, der er tilpasset deres behov.

Her kan du se de motionsaktiviteter, vi i øjeblikket tilbyder i dit lokalområde. Har du forslag til andre aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os.

• Gigtskolen - træning

Gigtskolen har undervisning i bl.a. pilates, yoga, ryghold, varmt vand mv.

Læs mere og se Gigtskolens program

Sted

Gigtskolen har undervisning i København, Frederiksberg, Taarnby, Gentofte, Rødovre, Rudersdal, Helsingør og Frederikssund kommune, samt i Gribskov kommune.

Yderligere oplysninger og tilmelding

Tilmelding via Gigtskolens hjemmeside

Gigtskolen i Hovedstaden
    tlf. 49 76 31 00

Træffes mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-12.

• Gågruppe

AFLYST indtil 15/4 grundet coronavirus, Ny opstartet gågruppe - kom og vær med.

Vi går tur i Fælledparken, vi går i roligt, men frisk tempo, tilpasset gruppen.

Det er vigtigt, at være fysisk aktiv i det daglige, uanset om du har gigt eller ej, motion giver dig energi og styrke.
    Undervejs, træner vi lette balance og koordinering øvelser, hvor alle kan være med.

Du skal være selvhjulpen, og kunne gå ca 1-2 km.
    Alle er velkomne, arrangementer er gratis.
    Hvis der er stemning for det, slutter vi af med en kop kaffe/ the på nærliggende café ( for egen regning)
    Der er en repræsentant fra Gigtforeningen tilstede hver gang.

TID OG STED: vi mødes tirsdage i lige uger 10.30-11.30, første gang d.3.marts 2020

Mødested: Eventyr Kiosken i Fælledparken, øster Allé/ P.H. Lings Allé, 2100 Kbh Ø Stedet ligger få hundrede meter fra Metro Vibenhus Rundel/ Trianglen.

Tilmelding: Næstformand Lone Hyldekjær, tlf. 29 72 15 85 eller mail loneh@outlook.com

Senest opdateret 16.03.2020