AFLYST: Foredrag: Smertebehandling ved gigt v. Kristian Stengaard-Pedersen

Pris: Medlem: 75 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest den 9. november til Gigtcentret, tlf. 56 95 88 77, e-mail gfbornholm@gmail.com

Arrangør: Bornholmskreds

Aflyst grundet Covid-19

Lever du med daglige smerter på grund af gigtsygdom? Så kom og hør professor emeritus Kristian Stengaard-Pedersens meget levende gennemgang af smertesystemet og forskellige metoder til behandling af smerter:

• Effekt og bivirkninger ved smertelindrende medicin ved bl.a. artrose (slidgigt) og inflammatoriske gigtsygdomme som f.eks. kronisk leddegigt.
  • Gennemgang af smertestillende lægemidler som paracetamol, brufen, morfin, lokal behandling med binyrebarkhormon mv.
  • Effekt af andre typer smertebehandling som psykoterapi, hypnose, akupunktur, kiropraktik ved akutte og kroniske smertetilstande i led, ryg og muskler.

Foredragsholderen er Kristian Stengaard-Pedersen, forsker, overlæge, dr.med., professor emeritus ved Institut for Klinisk Medicin - Led- og Bindevævssygdomme på Aarhus Universitet.

Pris er incl. fortæring.