Tilmeld Betalingsservice

Er du medlem af Gigtforeningen, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så slipper du for gebyrerne ved betaling med girokort eller besværet med at overføre via netbank.

Er du allerede medlem af Gigtforeningen, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmelder du din kontingentbetaling Betalingsservice, sparer både du og vi penge.

• For dig betyder det, at du slipper for gebyrerne ved betaling med girokort eller besværet med at overføre via netbank.
  • Samtidig sparer du Gigtforeningen for omkostninger til administration og porto – penge, som vi i stedet kan anvende på forskningen og patientstøtte.

Sikkerhed og fortrolige oplysninger

Dine personlige oplysninger sendes sikkert og krypteret. Oplysningerne bliver sendt direkte til Nets, som står bag Betalingsservice.

Tilmeld betaling til Betalingsservice - tilmeldingen sker med NemID

OBS! Tilmeldingsformularen åbner i et nyt vindue eller på en ny fane.

Tilmelding via din egen bank

Vil du tilmelde dig Betalingsservice via din egen bank, skal du bruge disse to numre:

• PBS-nr: 00088129
  • Debitorgrp.-nr.: 00001

Husk, du derudover skal oplyse dit medlemsnummer.

Har du spørgsmål eller problemer i forbindelse med tilmeldingen, kan du kontakte Gigtforeningens medlemsservice på tlf. 39 77 80 10.

Senest opdateret 04.02.2021