Find et nyt medlem og få en flot gave

Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette. Find et nyt medlem til Gigtforeningen og få en luksusgave som tak.

Find et nyt medlem og få en gave som tak

Måske kender du en i familien, en god ven eller veninde eller en på dit arbejde, som kan få glæde af et medlemskab af Gigtforeningen? Hvis du selv er medlem, og hverver et nyt medlem, giver vi dig en flot gave som tak for din indsats. Du kan frit vælge mellem forskellige eksklusive gaver.

Sådan gør du

• Klik på link udfor den gave du vil have.
  • Udfyld skemaet med navn og adresse på den eller de person(er), du har fundet som nyt medlem.
  • Husk også at skrive dit eget navn og medlemsnummer.
  • Sæt kryds ved den gave, du ønsker.
  • Så snart det nye medlem har betalt kontingentet, sender vi gaven til dig.
  • Det nye medlem kan vælge mellem to typer af medlemskab:
    - Personligt medlemskab (290 kroner årligt)
    - Medlemskab for hele medlemmets husstand (390 kroner årligt)

Vilkår for "Find medlem" ordningen

For at få en af de eksklusive gaver, når du finder et nyt medlem, er der nogle vilkår der skal være opfyldt. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte medlemsservice på tlf. 39 77 80 10. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 9 til 16 og fredag fra kl. 10 til 15.

• Du skal være medlem. Bliv medlem, hvis du ikke allerede er det.
  • Dit eget medlemskab skal være betalt for dette år.
  • Det nye medlem må ikke have været medlem inden for de sidste to år.
  • Det nye medlem må ikke have samme bopæl som dig selv.
  • Det nye medlem skal ved indmeldelse gøre opmærksom på, at han/hun blev hvervet af dig.
  • Du modtager din gave, så snart det nye medlem har betalt sit kontingent.
  • Hvis den gave, du har valgt, er udsolgt, vil du blive tilbudt en af de andre gaver.
  • Tilbuddet gælder, så længe lager haves.
  • Gigtforeningen indberetter kun gaver eller præmier, der har en værdi over 1.000 kroner til SKAT. Er værdien mindre, er det modtagers ansvar at oplyse det til SKAT.

Kontakt medlemsservice

• Kähler Ommagio-vase i perlemor

Omaggio-vase med en smuk og minimalistisk farve: Perlemor. Elegant og enkel vase fra Kähler, inspireret af de bløde toner af naturen. Omaggio-serien er som skabt til den moderne bolig.
    Højde: 20 cm.
    Vejl. udsalgspris 349 kroner.

• Sæt med to Cobra lysestager fra Georg Jensen

Georg Jensen Cobra lysestager - 2 stk.

Sæt med to klassiske lysestager fra Georg Jensen i rustfrit stål med dramatisk twist. Designet af Constantin Wortmann.
    Højde: 20 cm.
    Vejl. udsalgspris 899 kroner.

• Georg Jensen Bloom - skålesæt med saltkar

Inspirationen til BLOOM er hentet i blomstrende japanske kirsebærtræer. BLOOM-skålene i rustfrit stål er både velegnede til servering af lækre retter og som dekoration på ethvert bord.
    Skål: Højde: 7,5 cm, diameter: 16 cm.
    Saltkar: Højde 3,9 cm, diameter: 7 cm.
    Ske: Længde: 78,5 mm, bredde: 21 mm.
    Vejl. udsalgspris 1.299 kroner.

Find et nyt medlem - og vælg denne gave

• Royal Copenhagen termokrus – 4 stk.

Smukke termokrus i porcelæn fra serien Hvid Riflet – klassisk, enkelt og elegant. Stellet er smukt alene, men kan også mixes med andre serier fra Royal Copenhagen. Det giver en smuk og elegant bordopdækning.
    Størrelse: 33 cl.
    Tåler opvaskemaskine.
    Vejl. udsalgspris 750 kroner.

Senest opdateret 17.02.2020