Find et nyt medlem og få en flot gave

Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette. Find et nyt medlem til Gigtforeningen og få en gave som tak.

Find et nyt medlem og få en gave som tak

Måske kender du en i familien, en god ven eller veninde eller en på dit arbejde, som kan få glæde af et medlemskab af Gigtforeningen? Hvis du selv er medlem, og hverver et nyt medlem, giver vi dig en flot gave som tak for din indsats. Du kan frit vælge mellem forskellige gaver, der giver dig en nemmere hverdag.

Sådan gør du

• Klik på link ud for den gave du vil have.
  • Udfyld skemaet med navn og adresse på den eller de person(er), du har fundet som nyt medlem.
  • Husk også at skrive dit eget navn og medlemsnummer.
  • Sæt kryds ved den gave, du ønsker.
  • Så snart det nye medlem har betalt kontingentet, sender vi gaven til dig.
  • Det nye medlem kan vælge mellem to typer af medlemskab:
    - Personligt medlemskab (315 kroner årligt)
    - Medlemskab for hele medlemmets husstand (415 kroner årligt)

Kontakt medlemsservice

• Træningsmåtte

Skridsikker og ekstra komfortabel træningsmåtte med elastisk strop, du kan bruge til transport, eller når måtten skal pakkes væk.
    Størrelse: 180 x 60 x 1,5 cm.
    Værdi: 299 kroner

• Fossflakes knæpude

Sov bedre med den skønne knæpude fra Fossflakes. Puden, der giver dig støtte mellem knæ og underben under hvile, er allergivenlig og leveres med hvidt betræk.
    Værdi: 700 kroner

• Læsepude

Flot, blå læsepude giver dig mulighed for at slappe af i arme og skuldre, når du læser. Til kogebogen i køkkenet, yndlingsserien på tablet eller når ud læser en god bog. Fyld af krøyerkugler gør puden let at flytte rundt på.
    Værdi: 329 kroner

• Sengelomme

Hold styr på dine ting med denne praktiske sengelomme i kraftig filt. Fire små lommer giver plads til både bøger, briller, telefon og andre småting. Sættes nemt fast mellem din madras og topmadras eller
    Værdi: 269 kroner

Vilkår for "Find medlem" ordningen

For at få en af de eksklusive gaver, når du finder et nyt medlem, er der nogle vilkår der skal være opfyldt. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte medlemsservice på tlf. 39 77 80 10. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 9 til 16 og fredag fra kl. 10 til 15.

• Du skal være medlem. Bliv medlem, hvis du ikke allerede er det.
  • Dit eget medlemskab skal være betalt for dette år.
  • Det nye medlem må ikke have været medlem inden for de seneste to år.
  • Det nye medlem må ikke have samme bopæl som dig selv.
  • Det nye medlem skal ved indmeldelse gøre opmærksom på, at han/hun blev hvervet af dig.
  • Du modtager din gave, så snart det nye medlem har betalt sit kontingent.
  • Hvis den gave, du har valgt, er udsolgt, vil du blive tilbudt en af de andre gaver.
  • Tilbuddet gælder, så længe lager haves.
  • Gigtforeningen indberetter kun gaver eller præmier, der har en værdi over 1.000 kroner til SKAT. Er værdien mindre, er det modtagers ansvar at oplyse det til SKAT.
Senest opdateret 28.01.2021