Find et nyt medlem og få en flot gave

Er du medlem af Gigtforeningen og finder et nyt medlem, så sender vi dig en dejlig gave som tak for din indsats. Du kan frit vælge mellem disse gaver:

• Tivoli Fairy Lights dug fra Normann Copenhagen

Dæk et indbydende bord med den smukke hvide jacquardvævede dug fra Normann Copenhagen.
    En pletafvisende overflade gør den både praktisk og dekorativ.
    Mål 160 x 270 cm.
    Værdi: 1199 kroner.

• Pulsvarmere i cashmere

Nyd følelsen af den bløde, lune cashmereuld på dine hænder og håndled. Cashmereulden er kendt for sin lethed og temperaturregulerende evne, der kan være til stor glæde og gavn for mennesker med gigt. De lattefarvede pulsvarmere er fremstillet af 100 % certificeret og bæredygtig cashmereuld.
    Værdi: 599 kroner.

• Træningsmåtte

Skridsikker og ekstra komfortabel træningsmåtte med elastisk strop, du kan bruge til transport, eller når måtten skal pakkes væk.
    Størrelse: 180 x 60 x 1,5 cm.
    Værdi: 339 kroner

• Fossflakes knæpude

Sov bedre med den skønne knæpude fra Fossflakes. Puden, der giver dig støtte mellem knæ og underben under hvile, er allergivenlig og leveres med hvidt betræk.
    Værdi: 700 kroner

• Læsepude

Flot, blå læsepude giver dig mulighed for at slappe af i arme og skuldre, når du læser. Til kogebogen i køkkenet, yndlingsserien på tablet eller når ud læser en god bog. Fyld af krøyerkugler gør puden let at flytte rundt på.
    Værdi: 329 kroner

• Sengelomme

Hold styr på dine ting med denne praktiske sengelomme i kraftig filt. Fire små lommer giver plads til både bøger, briller, telefon og andre småting. Sættes nemt fast mellem din madras og topmadras eller
    Værdi: 269 kroner

Tilmeld det nye medlem her

Alle ovenstående gaver er også tilgængelige i webshoppen. De er, ligesom alle andre varer i webshoppen, testet af vores eksperter og mennesker med gigt.

Sådan gør du

• Klik på linket ’Find et nyt medlem’ anført ved gaverne
  • Udfyld skemaet med navn og adresse på den person, du har fundet som nyt medlem
  • Husk at skrive dit navn, adresse etc. i felterne
  • Sæt kryds ved den gave, du ønsker og tryk ’Send’
  • Lige så snart det nye medlem har betalt medlemskabet, sender vi gaven til dig

Vilkår for "Find medlem" ordningen

Der er et par vilkår, der skal være opfyldt for at få en gave. Dem kan du læse om nedenfor. Har du  spørgsmål, kan du kontakte os på 39 77 80 10 mandag til torsdag kl. 9 til 16 og fredag fra kl. 10 til 15.

• Du skal være medlem. Bliv medlem, hvis du ikke allerede er det
  • Dit eget medlemskab skal være betalt for dette år
  • Det nye medlem må ikke have samme bopæl som dig
  • Det nye medlem må ikke have været medlem inden for de seneste 12 måneder