Find et nyt medlem og få en flot gave

Er du medlem af Gigtforeningen og finder et nyt medlem, så sender vi dig en dejlig gave som tak for din indsats. Du kan frit vælge mellem disse gaver:

• Pulsvarmere i cashmere

Nyd følelsen af den bløde, lune cashmereuld på dine hænder og håndled. Cashmereulden er kendt for sin lethed og temperaturregulerende evne, der kan være til stor glæde og gavn for mennesker med gigt. De lattefarvede pulsvarmere er fremstillet af 100 % certificeret og bæredygtig cashmereuld.
    Værdi: 650 kroner.

• Fossflakes knæpude

Sov bedre med den skønne knæpude fra Fossflakes. Puden giver dig støtte mellem knæ og underben underhvile. Den er allergivenlig og leveres med hvidt betræk.
    Værdi: 700 kroner

Georg Jensen forskærersæt

Copenhagen Kollektionen er en af Georg Jensens mest populære serier, da den kombinerer æstetisk skønhed med praktisk funktionalisme. Forskærersættet er udført i rustfrit stål og med et silkeblødt mat finish fremstår sættet i et rent design med et stilsikkert look. Elegant gaveæske medfølger. Kniv 35 cm og gaffel 29 cm.
    Værdi: 1.499 kr.

Tilmeld det nye medlem

Cashmere pulsvarmerne og Fossflakes knæpuden er også tilgængelige i webshoppen. De er, ligesom alle andre varer i webshoppen, testet af vores eksperter og mennesker med gigt.

Sådan gør du

• Klik på linket ’Find et nyt medlem’ anført ved gaverne
  • Udfyld skemaet med navn og adresse på den person, du har fundet som nyt medlem
  • Husk at skrive dit navn, adresse etc. i felterne
  • Sæt kryds ved den gave, du ønsker og tryk ’Send’
  • Lige så snart det nye medlem har betalt medlemskabet, sender vi gaven til dig

Vilkår for "Find medlem" ordningen

Der er et par vilkår, der skal være opfyldt for at få en gave. Dem kan du læse om nedenfor. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 39 77 80 10 mandag til torsdag kl. 9 til 16 og fredag fra kl. 10 til 15.

• Du skal være medlem. Bliv medlem, hvis du ikke allerede er det
  • Dit eget medlemskab skal være betalt for dette år
  • Det nye medlem må ikke have samme bopæl som dig
  • Det nye medlem må ikke have været medlem inden for de seneste 12 måneder