Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Småkager med lakrids og pistacienødder

Ca. 80 stk.

Det skal du bruge

  • 100 g lys sirup
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 250 g hvedemel
  • 1/2 spsk. natron
  • 3 spsk. lakridspulver
  • 35 g groft hakkede pistacienødder

Sådan gør du

  1. Kom sirup, sukker og smør i en gryde, og varm op, til det er smeltet. Afkøl, til det er håndvarmt.
  2. Tilsæt hvedemel, natron, lakridspulver og pistacienødder, og ælt dejen sammen. Rul dejen til to pølser på hver 20 cm, og læg dem i køleskabet i mindst tre timer.
  3. Skær pølserne i 1/2 cm tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Bag småkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. seks minutter. Afkøl småkagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse med låg.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 13.03.2024

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer