Anmeldelser

4,1/5

Din anmeldelse

Claus Holms proteinboller

Det skal du bruge

  • 500 g havregryn (evt. glutenfri )
  • 500 g hytteost
  • 5 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 stk. revet æble
  • 2 stk. revet gulerod
  • 1 håndfuld solsikkekerner

Sådan gør du

Alt blandes til en samlet masse, formes til 12 boller og bages ca. 20-25 min. i 200 graders forvarmet ovn. 

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Jeanette Cramer - 28-12-2022 11:27

Fantastiske boller. Endelig en glutenfri bolle, der ikke har konsistens som en svamp. I dag skal jeg prøve at udskifte gulerødderne med rødbede.

Judith Ginnerskov Jensen - 13-10-2021 08:52

Er det ikke for lidt æble og gulerod i opskriften ?

liselotte larsen - 12-10-2021 19:04

Tips fra en bagerkone:

Bagning i varmluftsovn udtørrer som hovedregel bagværk.
Bag derfor gerne i traditionel ovn med over/undervarme.
Når man banker let med en kno på brød/boller og det lyder hult, er bagværket som regel færdigbagt.

Bente - 12-10-2021 13:22

Hej.
Jeg har lige printet denne spændende opskrift ud, men kommer nu i tvivl om de skal bages ved 200 grader i en alm. ovn eller ved 200 grader i en varmluftovn?
Mvh. Bente

Inge-La Hylander - 01-10-2021 19:23

Fantastisk opskrift

Karin Hansen - 28-09-2021 06:40

Super lækre skal helt klart laves igen

Silke Inge Lundsgaard - 19-09-2021 14:29

Jeg var noget skepsis inden jeg bagte dem, men jeg må altså sige jeg er blevet meget overasket, jeg gav dem dog næsten 40 minutter. Men de smager helt vildt godt, og de er nogle af de nemmeste boller at lave!

Bent - 18-09-2021 16:37

Smager supergodt - De skal have lidt længere til i ovnen, men det er ok. Vi laver dem helt sikkert igen

Charlotte - 18-09-2021 16:11

Jeg har bagt dem i dag. Fik dog flere boller end det der står i opskriften og de skulle have noget længere tid i min ovn. Smagen er god. Kom lidt natron i mine boller. Krumme er fin. Den kan jeg sagtens finde på at bage igen.

Majbrit Due - 17-09-2021 21:30

Ville ønske der var gram på æble og gulerod. Større chance for et godt resultat første gang.

yrsa Sørensen - 17-09-2021 19:53

kunne godt lide at se krummen før jeg går igang

Jonna lund - 17-09-2021 19:37

Det lyder rigtig lækker. Min mand har cøliaki, så det er lige noget vi kan bruge. Glutenfri havregryn, kan købes i Rema 1000, og det er rigtig godt til brød

Ingelise O.Kjeldsen - 17-09-2021 17:36

Nogen der har forslag til hvad havregryn skiftes ud med når man ikke tåler glutenfri havre grundet cøliaki

Inga Christensen - 17-09-2021 16:08

Skal da prøves.

Anette Holm Gerdes - 17-09-2021 14:11

Ser lækre ud