Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Claus Holms laksesalat

2 personer

Det skal du bruge

  • 300 g laks
  • 2 spsk. salt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 citron
  • 1 stk. frisésalat eller andet
  • 50 g mandler røgede eller alm.
  • 1 lime
  • 1 avocado
  • 1 rødløg
  • 1 tak spidskommen
  • 1 spsk. små kapers
  • 2 spsk. skyr

Sådan gør du

  1. Rids laksen, gnid med salt og sukker samt saft og skal af en citron
  2. Lad det stå 20 min.
  3. Bages i ovn 10-12 min. 170 grader
  4. Pluk laksen
  5. Kom en klat skyr på tallerkenen og herpå salat - drys med nødder og kapers
  6. Flæk avocado, og smag til med spidskommen og lime (alternativt - køb et glas guacamole, og smag det til på samme måde)
  7. Fordel det på tallerkenen og sammen med den plukkede laks
  8. Løget skæres i fine tynde skiver eller hakkes.

Tip

Vi bruger laks, men du kan bruge rejer eller kylling - lige det du lyster, evt. en rest fra i går.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer