Træningsmåtte – ekstra tyk og behagelig at ligge på

Medlemspris279 kr.

Pris299 kr.

Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

• Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

Træningsmåtte m. ekstra liggekomfort

Giv dig selv en god gave med en komfortabel og tyk træningsmåtte, som du kan bruge til mange forskellige typer af træning.

Måtten er behagelig at ligge på, når du skal lave øvelser for blandt andet ryg og mave, og når du ligger på knæ.

Du kan også rulle måtten sammen og bruge den til støtte i ryg og lænd, når du f.eks. udfører siddende maveøvelser. Du kan derudover bruge måtten til blandt andet balanceøvelser, yoga og fitness-træning.

Den skridsikre træningsmåtte måler 180 x 60 x 1,5 cm.

Sammen med måtten får du en god elastisk strop, så du let kan transportere eller pakke måtten væk.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.