Rheumatic Pen - kuglepen med tykt greb

Medlemspris99 kr.

Pris119 kr.

Rheumatic Pen

Ergonomisk kuglepen med ekstra tykt greb, der gør det lettere for dig at holde om kuglepennen, når du f.eks. skriver huskelister og breve. Kuglepennen er udformet, så der er gjort ekstra plads til, at tommelfingeren kan finde et behageligt leje, når du bruger kuglepennen.

Der medfølger prop til at beskytte spidsen af kuglepennen, som dermed forlænger kuglepennens levetid.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.