Grøntsagshakker gør det nemt at hakke frugt og grønt i tern

Medlemspris279 kr.

Pris299 kr.

OXO Good Grips - grøntsagshakker

OXO Good Grips grøntsagshakker gør det nemt at hakke frugt og grønt i tern.

Læg et stykke frugt eller grønt i passende tykkelse på knivbladene. Tryk låget ned og lad dine frugt- eller grønsagstern falde ned i opsamlingsskålen. Derefter kan du fra en stor åbning i den ene side nemt hælde dem direkte ned i salatskålen eller bradepanden.

Hakkeren er et solidt værktøj og nem at håndtere. Bladene er i rustfrit stål, og et aftageligt gitter omkring hakkerens "tænder" sikrer nem rengøring.

Den bløde gummi på låget gør det nemt at holde og trykke ned på hakkeren, og med sin skridsikkre bund, står den fast, når du bruger den.

Alle dele kan vaskes i opvaskemaskine.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.