Lågåbner til glas med skruelåg

Medlemspris49 kr.

Pris59 kr.

JarKey - lågåbner

JarKey lågåbner er et køkkenredskab, der gør det nemt at åbne skruelåg, der ellers kan sidde godt fast. Den er derfor også et godt redskab, hvis dine hænder er plaget af gigt. Og den vil spare dig for mange frustrationer med låg, der er svære at åbne.

Lågåbneren virker ved, at den "pifter låget", der bliver lukket lidt luft ind under det stramme låg, og så snart undertrykket er væk, kan du helt uden problemer skrue låget af, også selvom du ikke har stærke hænder.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.