Håndledsbandage – behagelig støtte og aflastning til dit håndled

Medlemspris299 kr.

Pris325 kr.

Håndledsbandage

Håndledsbandagen er en smidig og elastisk bandage uden skinne, der giver støtte og aflastning til håndleddet. Du kan blandt andet bruge den efter skade, ved smerte, overbelastning og lettere gigtsymptomer. du kan også bruge håndledsbandagen forebyggende som aflastning. 

Håndledsbandagen er lavet i et behageligt materiale, som ånder og føles behagelig mod huden. Bandagen tages på som en handske, og den er herefter nem at justere med det praktiske system af velcro-bånd og snøre. 

Håndledsbandagen fås i tre størrelser til højre eller venstre hånd. Når du skal finde den korrekte størrelse, skal du måle omkredsen om dit håndled:

Small: 11-14 cm. 

Medium: 14-17 cm. 

Large: 17-20 cm. 

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.