Glidelagen – til dig, der har svært ved at vende dig i sengen

Medlemspris399 kr.

Pris450 kr.

Glidelagen

Har du svært ved at vende dig i sengen, så hjælper glidelagnet dig, så det går nemmere - og du kan få en bedre nattesøvn.

Glidelagenet letter friktionen mellem krop og seng, og den specielle silkelignende polyester gør, at du let glider rundt på lagenstykket. Lagnet er kantet med bomuld, så du sikkert kan komme på og af sengen.

På Gigtforeningens behandlingssteder har mange gæster været begejstrede for at benytte glidelagnet.

Sådan bruger du glidelagenet

Du lægger lagenet på tværs af sengen oven på det almindelige lagen. Glidedelen lægger du der, hvor kroppen hviler tungest i sengen.

Fibrene går på tværs af lagnet, så du ikke glider ned i sengen.

Vi anbefaler, at du bruger nattøj for at få en optimal udbytte af lagnet.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.

Vi gør opmærksom på, at lagner kun kan retuneres, hvis de ikke har været brugt.