Glidelagen – til dig, der har svært ved at vende dig i sengen

Medlemspris399 kr.

Pris450 kr.

Glidelagen

Har du svært ved at vende dig i sengen, så hjælper glidelagnet dig, så det går nemmere - og du kan få en bedre nattesøvn.

Glidelagenet letter friktionen mellem krop og seng, og den specielle silkelignende polyester gør, at du let glider rundt på lagenstykket. Lagnet er kantet med bomuld, så du sikkert kan komme på og af sengen.

På Gigtforeningens behandlingssteder har mange gæster været begejstrede for at benytte glidelagnet.

Sådan bruger du glidelagenet

Du lægger lagenet på tværs af sengen oven på det almindelige lagen. Glidedelen lægger du der, hvor kroppen hviler tungest i sengen.

Fibrene går på tværs af lagnet, så du ikke glider af sengen.

Vi anbefaler, at du bruger nattøj for at få en optimal udbytte af lagnet.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.