Skumgreb, der giver dig et bedre greb om dine hverdagsting

Medlemspris129 kr.

Pris139 kr.

Foamgrips

Skumhåndtagene også kaldet foamgrips fra firmaet VITILITY kan være en rigtig stor hjælp i hverdagen. Håndtagene øger tykkelsen på dit greb, og gør det dermed lettere at holde om f.eks. blyanten, kuglepennen, malerpenslen, hæklenålen, bestik, tandbørsten etc.

Pakken består af i alt 8 greb fordelt på:

3 stk. 7 mm indvendig diameter
3 stk. 10 mm indvendig diameter
2 stk. 20 mm indvendig diameter

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.