Praktisk brødkniv med vinklet greb

Medlemspris159 kr.

Pris179 kr.

Ergonomisk brødkniv

Hvis du har gigt i fingrene eller svært ved at holde på en almindelig brødkniv, kan denne ergonomiske brødkniv med stort og vinklet greb hjælpe dig med at gøre hverdagen i køkkenet lidt nemmere.

Det store og vinklede greb gør, at kniven ligger godt i hånden. Grebet giver dig også en god arbejdsstilling, så du skal bruge færre kræfter end med en almindelig kniv.

Den ergonomiske kniv har et bølgeformet og spidst blad i rustfrit stål, og den er ideel til at skære brød, snitte grøntsager og skære frugt.

Kniven kan vaskes i opvaskemaskinen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.