Praktisk brødkniv med vinklet greb

Medlemspris219 kr.

Pris229 kr.

Ergonomisk brødkniv

Hvis du har gigt i fingrene eller svært ved at holde på en almindelig brødkniv, kan denne ergonomiske brødkniv med stort og vinklet greb hjælpe dig med at gøre hverdagen i køkkenet lidt nemmere.

Det store og vinklede greb gør, at kniven ligger godt i hånden. Grebet giver dig også en god arbejdsstilling, så du skal bruge færre kræfter end med en almindelig kniv.

Den ergonomiske kniv har et bølgeformet og spidst blad i rustfrit stål, og den er ideel til at skære brød, snitte grøntsager og skære frugt.

Kniven kan vaskes i opvaskemaskinen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.