Cashmere pulsvarmere - holder dig varm i den kolde tid

Medlemspris599 kr.

Pris650 kr.

Cashmere pulsvarmere

Nyd følelsen af den bløde, lune cashmereuld på dine hænder og håndled. Cashmere er kendt for sin lethed og varmende effekt, der er god, når man har smerter i hænderne.

Pulsvarmerne er udviklet i samarbejde med Gigtforeningens eksperter og mennesker med gigt. Her er der især tænkt på, at hullet til tommelfingeren ikke må være for stramt, og at den øverste kant ikke må rulle sammen, så håndryggen bliver kold.

De eksklusive puslvarmere fra Hobnob Copenhagen er helt uden sømme og med ekstra slidstærke og håndsyede kanter. Over tid bliver de endnu blødere, og kanterne bliver lidt løsere ved brug.

Pulsvarmerne er one-size og fremstillet af certificeret og bæredygtigt 100 % cashmere uld, som både er miljø- og allergivenlig.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Pulsvarmerne er udviklet og produceret i samarbejde med Gigtforeningens eksperter og mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.