Cashmere pulsvarmere – holder dig varm i den kolde tid

Medlemspris499 kr.

Pris599 kr.

Cashmere pulsvarmere

Nyd følelsen af den bløde, lune cashmere uld på dine hænder og håndled. Cashmere ulden er kendt for sin lethed og temperaturregulerende evne, der kan være til stor glæde og gavn for mennesker med gigt.

Forkæl dig selv eller en, som du holder af, med et par ultra bløde og skønne pulsvarmere fra HobnobCopenhagen. Praktisk, lækkert og elegant tilbehør, der passer perfekt til garderoben både ude og inde.

De eksklusive puslvarmere er helt uden sømme og med ekstra slidstærke og håndsyede kanter. Over tid bliver de endnu blødere, og kanterne bliver lidt løsere ved brug.

Pulsvarmerne er fremstillet af certificeret og bæredygtigt 100 % cashmere uld, som både er miljø- og allergivenlig.

De er one-size og fås i fire forskellige farvevarianter:

• Musegrå (lysegrå)
  • Flannelgrå (mørkegrå)
  • Lyng potpourri (lilla)
  • Indigo blå (blå)

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Pulsvarmerne er udviklet og produceret i samarbejde med Gigtforeningens eksperter og mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.