Ergonomisk bestiksæt for dig med nedsat kraft i hænderne

Medlemspris179 kr.

Pris199 kr.

Bestiksæt Comfort Grip

Har du nedsat kraft og/eller smerter i hænderne? Så er dette "Comfort Grip" bestiksæt i ergonomisk design lige noget for dig.

Sættet består af fire dele: En gaffel, en kniv, en ske samt en teske.

Det tykke greb giver dig kontrol, fordi du med dets ergonomiske design kan holde godt fast på bestikket. Rillerne i grebet giver samtidig en anti-skrid effekt og sikrer et solidt greb.

Alle fire dele har et hul øverst i skaffet, hvor en strop kan sættes i, så du kan fastgøre bestikket omkring dit håndled.

Kniven har et skarpt skær med takker, så du også kan bruge den som urtekniv, f.eks. når du skal skære tomater eller andre grøntsager ud.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.