Massagesæt til fingre og håndled

Medlemspris119 kr.

Pris129 kr.

ArthroRoller massageringe

ArthroRoller massageringe - også kaldet akupressur ringe bruges i forbindelse med ødem og arvæv. Den stimulerer bindevævet og sætter cirkulationen i gang, hvilket mindsker hævede fingre.

ArthroRoller giver en dejlig følelse af ro i hjernen. Ringene kan derfor både bringe glæde og velvære hos dig, der har gigt, men også hos mennesker med stress, uro eller følelsesforstyrrelser. Du vil næsten øjeblikkeligt mærke, hvordan kroppen slapper af ved brugen af massageringene.

Størrelsen på ringene betyder, at de er nemme at have med sig i håndtasken. Massageringene kan bruges efter behov.

Med i denne pakke får du: tre små massageringe, en stor massagering og ark med øvelser. Farverne på ringene er assorterede i guld og sølv.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.