Anmeldelser

3,5/5

Din anmeldelse

Claus Holms flæskesteg

Det skal du bruge

  • 1,5 kilo flæskesteg
  • Salt
  • Laurbærblade
  • 1 lille rødkål
  • Hasselnødder i flager
  • 1 stk. appelsin
  • Salt og peber
  • 2 spsk. akaciehonning
  • 2 spsk. teriyaki
  • Frisk estragon

Sådan gør du

  1. Sæt flæskestegen ind i ovnen, 1,5 time ved 110 grader - med laurbær i rillerne og groft salt på toppen - og derefter 15-20 minutter ved 230 grader eller indtil sværene popper.
    Sammen med stegen lægges den flækkede kål, der er har fået saft og skal af appelsinen og teriyaki hældt over.
  2. Når det kommer ud flækkes kålen endnu engang, drysses med hasselnødder, appelsinsaft og frisk estragon
  3. Du kan servere bagte eller kogte kartofler, der klemmes og overhældes med brunet smør og honning – groft salt på toppen.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

 

 

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Ole Larsen - 20-02-2023 09:19

Hvor meget skal rødkålen flækkes?
Hvornår skal Ackaciehonningen anvendes