Anmeldelser

3,3/5

Din anmeldelse

Claus Holms chili con carne – ’den grønne’

Til 2 personer 

Det skal du bruge

  • 200 g hakket eller skåret oksekød
  • 1 stk løg
  • 1 fed hvidløg knust
  • 1 stk pebersnack/peberfrugt i tern
  • 1 dåse øko flåede tomater
  • 1/4 rødkål i strimler
  • 1/2 squash
  • 1 stk porrer
  • 4 stk små rødbeder
  • 100 gram knold selleri
  • Frisk timian
  • 1 stk frisk chili, så meget du har lyst til
  • 1 spsk paprika
  • 1tsk chiliflager
  • 100 g friske bønner
  • 1 pakke hakkede tomater/ eller friske små tomater i kvarte
  • Salt og peber
  • 2 dl havre ris/cous cous /brune ris
  • 1dl skyr
  • 1 pakke chia wraps

Sådan gør du

  1. Kødet skæres tyndt, hvis det er skært kød. Rist kødet af på panden med løg, hvidløg og peberfrugt. Lad det riste på panden i 5 min.
    Tilsæt herefter alle snittede grøntsager og de flåede tomater samt timian og paprika – spæd til med vand, hvis den er for tyk.
  2. Lad det koge 5-7 min. Tilsæt herefter tomater, chili og grønne bønner. Smag til med salt og peber, og kog lad det koge videre i yderligere 5 min. Smag chilien til (du bestemmer styrken)
  3. Kog cous cous eller ris som anvist på pakken, og smag til med salt og peber
  4. Server enten skyr eller creme fraiche på toppen, hvis lysten er der. Lune wraps er også super lækkert til.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer