Velve Macy Magic Wand vibrator – to produkter i et!

Medlemspris479 kr.

Pris499 kr.

Velve Macy Magic Wand vibrator

Vibrator i eksklusivt design med overflade i fløjlsblød silikone og styreknapper, der er lette at betjene. Den har et fleksibelt massagehoved med meget stærke vibrationer til f.eks. massage af spændinger og ømme muskler.

Skaftet indeholder en separat motor, og kan bruges som dildo vibrator. Dermed får du to produkter i ét og endnu mere nydelse.

Når først du har aktiveret vibratoren, ved at trykke på den midterste knap, kan du derefter vælge hvilken ende der skal vibrere. Skift mellem de 10 vibrationsmønstre ved at klikke på knappen i toppen eller bunden. Macy vibratoren er vandtæt til brug i badet og nem rengøring med vand og mild sæbe.

Det stilfulde æske indeholder brugervejledning på engelsk, en diskret opbevaringspose og magnetisk USB-kabel til genopladning.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.