Velve Gaia luksus vibrator med enkle styreknapper

Medlemspris429 kr.

Pris449 kr.

Velve Gaia vibrator

Her får du en vibrator i et virkeligt flot design med fløjlsblød overflade. Vibratoren har enkle styreknapper, der er lette at betjene. Du får alt 10 vibrationsmønstre og seks styrker, som du kan vælge imellem.

Velve Gaia vibrator har en ergonomisk god form og er designet til at ramme dit G-punkt helt perfekt. Den har en unik indbygget varmefunktion, der tilfører en ekstra behagelig og spændende dimension. Derudover er Velve Gaia vandtæt, så du roligt kan tage den med i bad.

Den enkle magnetiske opladning betyder, at du helt slipper for at bruge batterier. Det magnetiske opladerhoved placeres på bagsiden af vibratoren, og USB-stikket tilsluttes til f.eks. din computer.

Velve Gaia vibrator er fremstillet af silikone af høj kvalitet og er fri for ftalater. Den er emballeret i en nydelig gaveæske og fin sort opbevaringspose. Brugermanual samt magnetisk USB-oplader medfølger.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Produktet er til intim brug og vil blive leveret i forseglet emballage. Af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret. Hvis du bryder forseglingen, bortfalder fortrydelsesretten.