Folder med øvelser til varmvandsbassin

Medlemspris0 kr.

Pris0 kr.

Undervisning i varmtvandsbassin

Træning i varmt vand er meget populært blandt mennesker, der har gigt eller problemer med muskler og led. De oplever smertelindring, afspænding, velvære og bevægelsesfrihed.

I denne folder får du gode råd og tips til træning i varmtvandsbassin - herunder seks gode øvelser, som du kan bruge i vandet.

Folderen (inkl. forsendelse) er gratis.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.