Træningsmåtte til gulvøvelser, yoga og fitness

Medlemspris279 kr.

Pris319 kr.

Træningsmåtte

Giv dig selv en god gave med en praktisk og tyk træningsmåtte, som du kan bruge til mange forskellige typer af træning.

Måtten er behagelig at ligge på, når du skal lave øvelser for blandt andet ryg og mave, og når du ligger på knæ. Du kan også rulle måtten sammen og bruge den til støtte i ryg og lænd, når du f.eks. udfører siddende maveøvelser. Du kan desuden bruge måtten til blandt andet balanceøvelser, yoga og fitness-træning.

Træningsmåtten kan også bruges til en særlig type træning, hvor du bruger måtten aktivt som redskab.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.